Thursday, June 18, 2009

_pissed off_

“Kindly park at your own compartment. Your cooperation is highly appreciated”
Haaa..tu ayat aku masa aku letak kat cermin si kereta kancil ni. Bagus la sikit dari dok meracau-racau cam orang sakit otak. Tu kali kedua aku “sound” tuan punya kereta. Pertama masa aku mula-mula memunggah barang ke rumah aku. Sesenang hati pergi parking kat depan rumah. Aku sudah perasan dia parker disitu bila aku tiada dirumah. Jadi aku dengan selamba menekan loceng rumah si pemandu kancil.

“PLEASE MOVE YOUR CAR!”
Sebenarnya, ada lagi ayat-ayat kat belakang dia. Tapi tu la sebaris ayat yang aku rasa kasar sedikit yang keluar dari mulut aku. Tapi nasib baik la aku tak cakap..”please move your a*s” kan. Kalau tak, mau gaduh besar. Hahaha. Dan dia, dengan muka menonong. No sorry, no anything. So aku buat kesimpulan disitu jugak. Ko ni memang jenis tak tau nak beradab. Bikin aku aku hangin satu badan. Jadi lepas ni tak payahla buat muka senyum-senyum kat ko. Buang masa. Buat penat otot muka aje senyum. Cettttttt.

Mungkin jiran-jiran aku akan kata..berlagak nye mamat ni. Baru masuk dah tunjuk lagak. Owhhh..kalau itu macam, pakcik tak kisah. Pakcik tak kacau sesiapa, itu premis pakcik. Lagi pon. Ada orang ganggu laluan pakcik dan di premis pakcik sendiri. Jadi pakcik punya hak untuk memperbetulkan keadaan. Sorry. Saya sangat “pissed off” sama itu “kap lam ya nga”…haihhh

24 comments:

Masy said...

ok laa tu ade gak budi bahasa. heheheh

pB said...

ambik paku , cucuk tayar

abih citer


kat umah tu , ada gak sorang macam nie...

adik bradik dengan bangsa tu , tapi dia muslim lar kan

parking ikut suka hati jerrrr

kad0k. said...

masy,
hehehe...

pb,
good idea tu pb..cucuk tayar dgn paku...hahhahaahah

mrsazi said...

jiran MIL saya pun ada perangai bo*doh macma ni..melayu pulak tu.dah naik tukun dah kereta kancil dia depan umah PIL saya..teruk la org mcm ni!!bencik..

sya said...

Len kali pancitkan aje.. biar padan muka.. kata sorry pun berat

kad0k. said...

apple,
dia x kira bangsa kita ke apa..sama je..haihhh

kaksya,
i shud consider wat pb asked me to do then...hahaha..

tasikmerah said...

aku punya jiran dulu. selain suka memakir depan rumah aku, dia juga pesen bukak gate tak tau tutup. ternganga sampai rumah aku. bila aku nk keluar kereta terpaksa pi tutup gate dia. haih....

n3 arissa esok DEK.

:p

addyaholix said...

perengus jugak kamu bang. haha!

tapi itu kira diplomatik la jugak. kawan saya siap calarkan pakai syiling. mengamuk pakcik tu. kami semua buat bodoh. haha!

kad0k. said...

tm,
baik ye ko tm..tutup pagar orang..jadi mak guard ehh? muahahaha

addy,
so skrg pakcik tu camne? kembali ke tabiat asal ke? hahha

addyaholix said...

entah. rasanya marah dia masih tak hilang. entah hidup entah mati. itu masa saya di rumah sewa di kedah dulu.

LotsOfLove-Pearls said...

hohooooo Bro..
ok ar tue..
yang penting Bro dh kasi insaf dia (kalau insaf ar).
kalau lepas ni buat lagi, kurang reti perkataan ar..
hohooooooo..

Precious said...

Hiks .. selalu kena gini kat skolah. Orang len esp pelawat yg tak tau suker2 amik parking aku ... apo nk dikato, parking aku asyik kosong sebab aku skolah petang ... tengahari baru masuk ... Haru!

~~~ kay ~~~ said...

tarik nafas dlm2
hembus pelan2...
insyaallah tahap kesabaran meningkat!
(^_^)

aNIe said...

Larrr...patutlah dia tak berbudi bahasa...kaf lam ya nga...

zafi said...

wooooo rilek2...
heheheheheheh park je balik depan umah die... :P jokes bro
anyway budi bhs itu memang amalan mulia tapi kalau org tu dah over... kenekan aje... hehehehhe

kadok said...

Addy,
Entah hidup entah mati? Lain mcm aje munyik dia bro..hahaha

Lol,
Smpi skrg dah tak parking depan dah LOL…hahahha

kadok said...

Precious,
Owhh..tu kereta mau kena pancit kot…:p

Kay,
Alhamdulillah dah reda..:)..thanks sis.

kadok said...

kaklady,
Tau xpe…:p

Zafi,
I like ur last phrase la bro..hahaha

ez said...

hehehe..sabau ye mr kadok..nak wat mcm mana kans..tp xsume kaf lam ya nga mcm tu..hhehe

MatBURN said...

thehehe..

masalah parking selalu jgk terjadi kat rumah mak aku.

dah parking pastu, bila di panggil suruh alih keta buat bodoh muka tak bersalah.

benda macam ni kalau kena kat orang yg hangin sepanjang masa gerenti boleh sampai tahap wwe smackdown

kadok said...

ez,
x seme mcm tu..my next door ni ok je..siap bg pisang lg aritu masa ramai2 kat rumah..huhuh

matburn,
tau xpe..bole bawak ke high blood pressure...hahha

cippp said...

pancit tayar? lg ler kancil tu x gerak dr dpn rumah awak hahahaha

mmg ada jiran2 yg x reti berjiran ni

kadok said...

cippp,
aku tunggu dia parking tmpt lain dulu baru pancit kan...bole? hahaha

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室