Wednesday, March 21, 2012

_sms_

Ini sms yang diterima oleh kawan saya tidak berapa lama yang lalu…

“Ini ayah, tolong bagi credit Maxis RM30 ke no baru ayah 012345678. ayah lagi ada masalah di balai polis. Tak payah call…Sekejap lagi ayah call”

Ini pula jawapan kawan saya kepada si Pengirim..

“ok..forward sekali no bapak ko, atok ko dengan adik beradik ko yang lain..senang aku agih-agihkan credit tu nanti..cepat sikit!”

Hahahaha..kadang-kadang perkara sebegini buat kita senyum sendiri…mungkin dia dalam stress..hahaha

7 comments:

nadya said...

Hidup lagi blog ni ye bro..isk isk..lama betul ni, boleh masuk arkib negara

kadok said...

nad,
hahaha...dr blogdrive smpi ke sini...

zafi said...

I am a bit blur about this entry.. please enlighten me... :D

kadok said...

zafi,
haiyyo bro...sedih siot bro x paham...cuba baca pelan2 then let me know if u still didnt get the message...hahahaha

zafi said...

hmmmm blur!!!

kadok said...

zafi...hahahahaha..my fren received sms from number that she dont know..nombor tu claim pengirim dtg dr bapak dia..then my fren tau la tu sebenarnya org lain so that she will top up kat no tu..tu yg dia jawab mcm tu...hahahahaa..so ada paham ka?

zafi said...

hahahaha ok paham dah! hahahahahahah it took me ages to digest! :P