Wednesday, April 3, 2013

_3 in 1_



           Ini entry kan…adalah rumusan banyak perkara. Ketamanya, belated birthday of Arissa and me myself (yo yo ooo je kan…nak juga mencelah…hahaha). Untuk anakanda Arissa….semoga kamu menjadi anak yg solehah dan sentiasa dirahmati Allah selalu…mummy and daddy sentiasa mendoakan kesejahteraan kamu selalu…pasal adik tu..rissa kena tabah…jadi eldest dalam siblings memang selalu kena buli. So redha je la ehhhh sayang…hahahaha

Keduanya, birthday bash (konon-kononya lah) kami buat di Port Dickson weekend ni. Harap-harap semuanya berjalan dengan baik. Sempena birthday Arissa and Adam jugak. April yg kami pilih sbb tengah-tengah antara bulan mereka dilahirkan. Will update some pics later…Insya Allah

Ketiganya…baby dalam perut mummy dah menjangkau 7 bulan. Senang kepenatan sebab perot yg memboyot-boyot. Dijangkakan due at 17th June. Dan bagi kes si Arissa dan Adam, dua-dua tu dilahirkan 2 weeks earlier dari due tu. So ada possibility tak birthdate dia sama dengan Adam (31st May)…tapi apa yang paling penting biar dua-dua Mummy and Baby Insya Allah dalam keadaan sehat dan selamat…Amin. Dan sampai ke saat ini..kami tidak memilih nama pon lagi untuk baby yg bakal lahir nanti. Tidak seperti Arissa sebelum ini. Sudah dapat tahu mummy preggy then dua-dua pon excited nak pilih nama. Perhaps lepas majlis kat PD ni kami akan concentrate on that one pulak…any suggestion?

That’s for now…akan diupdate lagi selepas ini jika berkelapangan…


6 comments:

Hannah Yunos said...

boy ke girl yg no 3 ni?? bestnya.... hehehehee

Kadok said...

Hannah,
Insya Allah boy...:)

zafi said...

wah hebat lah bang! cayalah... tahniah2... moga dikurniakan anak yg comel2.. rexeki yg melimpah ruah.. :)

kadok said...

zafi,
thanks bro...aminnnnn

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur