Thursday, December 18, 2008

_new superhero in town_


Aku terima MMS mesej dari adik aku kat melaka. Aku cuma mampu ketawa....lantaklah apa orang-orang kat sekeliling nak cakap (masa tu aku tengah makan). Aksi si Danish ni buat aku hilang penat lelah seharian. Hahahahahahahaaha

20 comments:

Dzulkarnain Mohamad said...

hahaha,,
petang semalam aku terserempak power rangers naik kereta. bila aku perati betul2 rupanya budak kecik pakai topeng.

bapak dia yg tengah drive kat sebelah muka pun dah mencuka semacam..hahaha

Water Lily said...

Ala, masa bebudak ni lah nak gembira-gembira hehehe..

ps:Apa khabarnya Kaduk dan kekasih. Lama tak nampak...:)

LotsOfLove said...

salam..
lamanya x'nampak'..
mana menghilang? bz?

tasikmerah said...

lampu kelip2 kat dada tak de?

he he.

.

kadok said...

dzul,
kat mana? sbb budak ni kat melaka..ehhehe

waterlily,
betul tu..masa ni la gumbira...bz la kak..ada reports nak kena submit his coming monday..hahaha

kadok said...

lotsofluv,
bz la sis..smpi awal tahun depan..hehe

tasik,
lampu kelip2 tu xdok..jenuh lak nnti atok dia nak carik keliling bandar melaka tu..wahahaha

Masy said...

hahaha org melaka mmg ramai superhero :D

Am said...

Itu ok lagi, anak Am spiderman satu badan sampai tak kenal, anal siapa ler ni hehehe

Biasalah tu Kadok...

ps: anak pakai biasa, bapak pakai baru luarbiasa hehehe

kadok said...

masy,
patutla anak buah sy tu mcm tu...:p

am,
kalau bapak yg pakai? maluuuuu...hahahaha

ladylikeme said...

salam....

dia bahagia bila jadi otromen....

psst..kekasih sihat kerrr

KAKTINY said...

mak ai.. sebesar muka tuh.. pas ni belikan suit terus.. baru gempak.. heheheh

kadok said...

ladylikeme,
dia ok..alhamdulillah..cuma kadok jr suka gerak2..very aktif.

kaktiny,
dia cuma ada topeng..tp dr semua barang2 mainan dia dari ultraman...hahaha

~~~ kay ~~~ said...

eh, sama macam my little boy ... budak budak memang macam tuh, hehehe!

arsaili said...

salam..haihhhhhhhh..cute betul. Rindu ngan newphews ni tak balik2 lagi dari bercuti sakan kat msia tuh...ahahaha

kadok said...

kay,
hahaha..tu belom lagi kalau depan camera..once we say action...dia akan buat mcm2 superhero action...hahaha

arsaili,
lama ke dia kat sini?

addyaholix said...

comel!

teringat anak saudara yang manja dengan saya =)

blackpurple @ jowopinter said...

He he he.

Aku ingat itu kau tadi kadok. He he he!

kadok said...

addy,
same here..ada anak sedara yg comel juga...hehehe

bp,
aku? kalau aku..aku nak jadi superman..pakai sepende kat luar...wahahhaha

arsaili said...

Salam Maal Hijrah, May Allah crown us with the best of iman, health, wealth and peace of mind in the New Year.

kadok said...

arsaili,
aminn