Monday, June 29, 2009

_sukanya dia_

Kalau melihat gelagat budak berdua ni. pasti saya tertawa. Tak percaya?..tengoklah..lawak kan? hahahahaha..kadang-kadang saya terfikir..musti si abang ketawa sambil berkata didalam hati..."Hahahahahahaha...puas hati aku!"...hahahaha
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Itu semasa dia kecil. sekarang mereka sudah berumur almost 4 years utk abang and almost 3 yrs for adik. Si adik sangat feminin, memilih baju dan aksesori sendiri. Keduanya harus sepadan while abang, if i were around, dia akan pilih baju yang sama dengan saya. Jika tidak, memadai dengan baju ultraman sepanjang masa. Hahahahaahahah…that's when arissa tak ada lagi la. Sekarang sudah berubah, dia sudah tidak mahu dekat-dekat dengan saya. kurang bercakap atau bertanya itu dan ini. Tidak seperti selalu-selalu.
“Haaaaa abang, Pak Long dah ada Adik Arissa. Pak Long dah tak sayang Abang lagi dah..!!!”
…haaaaa…ni dialog si bapak dgn si anak. Rasa mau kucili-cili mulut adik aku seorang tu…haihhhhh

To both of you. no matter wat, you are still my precious. Pak long and Mak long sayang sama kamu. Begitu juga Arissa...:)
p.s:
Danish..i know u gonna see ur pics here..dont tell your dad.."baba..kenapa muka abang ada dalam tee bee?" ..that is funny la...really funny...:p


17 comments:

Water Lily said...

Anak-anak memang mengujakan kita :)

addyaholix said...

gila penyayang kamu bang kadok.

bila ada anak sendiri nanti, harap saya tak lupa amin. takkan rasanya.

Masy said...

rasanya bila ada anak sndiri, kita akan lebih sygkan dorg kot. sy rasa laa.. tatau lg, kawen pon blom hahahahaha

gila penyayang kamu bang kadok <-- ayat addyaholix ni msti bikin kekasih bro terbang melayang hihih

pB said...

syg itu dtg dlm pelbagai bentuk dan rasa ....

zafi said...

Its a precious gift from god...
Life full of blessing...
Cherish all good time!
You are such a lovely person... :)
cheers!

Rantong said...

Salam ziarah. Blog dan posting yang menarik.

View Profile: Rantong™

kadok said...

kaklily,
betul tu kak..:)

addy,
biasa2 je..:p

kadok said...

masy,
cepat2 la...:p
dia x nmpk lg apa addy tulis...:p

pb,
betul tu kak..:)

kadok said...

zafi,
thanks bro..:)

rantong,
thanks

Mak Su said...

kelakar sungguh tengok gambar yang kat atas tu, maksu masih simpan gambar baby w korek mata kakak dia... ;D

tasikmerah said...

santeknya mata abang.

:)

kadok said...

tm,
:)

maksu,
kelakar kan tgk gambar2 mcm ni..:)

arsaili said...

salam...ahahaha....cute je bebudak tuh...cili jangan tak cili :p

kadok said...

arsaili,
hehehe..kalau bole bro..mmg nak cili...apa macam? ada homesick ka? hehehe

AL-BIMA SAKTI said...
This comment has been removed by the author.
AL-BIMA SAKTI said...

nanti sampa ketika, dah pandai bergaduh pulak..!! sabar aje ler...

kadok said...

al-bima,
betul tu..tapi..dalam main2 tu kadang2 dia gaduh jugak..biasala..budak2..:)