Thursday, August 20, 2009

_5 months_

Salam,

Malas betul saya mahu mengupdate blog...tapi saya ada di FB setiap hari..sibuk bercucuk tanam. hahahaha. here it is, Arissa at 5 mnths. dia dapat demam campak last week dan alhamdulillah dah ok dah except mild fever at nite. i just wonder why at nite? coz its been happening for almost 2 weeks! any advice? blood test tu dah amik for 2 times dan doctor cakap normal tpi mild fever waktu malam tu tak juga surut..haihhhh













23 comments:

Kehelan said...

spt biasa... chumill! :) bila la dpt jumpa...

kad0k. said...

kehelan,
dtg la rumah..:p

achik said...

comelnya.. :D

Faizah said...

ce mintak air bro, dah usaha kt doc, kite cube cara lain..ramai btul addicted ngn bercucuk tanam kt fb tuh kekeke

kadok said...

achik,
thanks

faizah,
ok2 sis..ujung minggu ni balik joho..utk cara alternatif...faizah ada fb jugak ke? bak mai add..nak add..:)

LotsOfLove-Pearls said...

salam bro..
haha,
sibuk bercucuk tanam..
lawak...

baby yang cute..

serious..

Emblem of Purity said...

alah alah...tomeiiii nyeeee........

~~~ kay ~~~ said...

hehehe..raya tahun nih Arissa boleh ler pakai baju kurung kan...

(selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak 1430H - mohon maaf jika ade kesalahan)
(^_^)

afdni said...

oitss..hajah arissa yg comel..hiks hiks hiks..

cippp said...

bila tindik telinga tu pokcik? cepatnya. siap bertangkal lg anak dara.

demam malam.. biasa utk anak2 kecik yg br lps demam campak..

Qaseh said...

bercucuk tanam?...kita layan farm town...

selamat berpuasa yek en kadok

addyaholix said...

arissa adani. seindah namanya bang kadok!

gambar terakhir tu pilihan nombor satu saya. alahai arissa!

LINA said...

sama la kita, blog dah naik lalang dok kisahkan ladang je..keh2

Arissa tak nangis ke masa kena tindik? teringin jgk nak tindikkan ank sy yg kecik tu tp takut biru plk nangis.

Khairi said...

aku ske rambut dia hehehe.

rambut anak aku sket punya lambat nak tumbuh balik.

oit add FB aku deenulkhair2002@hotmail.com

NONIE AZIZ said...

bukan main suka pakai tudung..chumelll

Masy said...

alahai tomeynye iyeee pakai tudung hehehehe.dah siap btindik dah anak dara ni heheh

Led said...

geramnye tgk baby ni....

kadok said...

LOL,
salam sis...iye..meh le bercucuk tanam dlm fb..:p

emblem of purity,
thanks..:)

kay,
tu la..ingat nak pakai kan baju kurung..tp mak dia sibuk buat benda lain la...haihhh
salam ramadhan kay..:)

afdni,
hahah..hajah arissa..aminnn

kadok said...

cippp,
tinge dah tindik sebulan lebih..tu bkn tangkal la..tu ada tujuh salawat..org yg buat tu marah tolkalau kita ckp tangkal..:P

qaseh,
farm town x minat..g la ke farm ville..:p..selamat berpuasa ye..:)

addy,
thanks bro...gambo sakit kepala ka? hahahaha

lina,
dia cuma nangis meronta masa kita pegang2 dia masa nak tembak telinga tu..lps dr tu xde dah sbb ada bius tu kan..tindik la.dah beso nanti susah...:)

kadok said...

khairi,
aku dah add..rambut lambat tumbuh ke dah kena cukur bantal? hahahaha

nonie,
tudung dr mekah..org bg..seb baik suka pakai...hahaha

masy,
dah tindik..dah belikan subang dah pon..yg dia pakai tu subang mainan...hahahahaha

led,
:)

tasikmerah said...

pasal apa ko kembankn dia ni dok? he he.


.

kadok said...

tm,
tu bini aku punya keje...hahha

KIRIS said...

comelnyer arissa!!