Friday, December 3, 2010

- Dari 10 Bulan ke 20 Bulan -

Arissa sudah besar. sekarang sudah Dua Puluh bulan. Gambar-gambar koleksi dibawah ketika dia berumur 10 bulan hingga ke lapan belas bulan. Nanti tunggu kepulangan saya. Insya Allah saya akan post kan lagi gambar dia yg terkini...:p.






















chenta hati saya...:)

15 comments:

Kehelan said...

subhanallah... chumil! :)

Dearie Pearls said...

hi bro...
dah besar dah...

hari tu baru nk cukur...

now dah besar dah..

comelnyer dia....

kadok said...

kehelan,
Tu memenuhi permintaan kehelan tu...pemberihan tuhan kehelan. Alhamdulillah. Kecik2 memangla comel..semua baby pon comel.tp bila dah besar..pandai jaga diri dgn x je kan. Hahaahaha

Pearls,
A'ahh..besar sudah dia...another 3 mnths dah nak masuk 2 yrs..so notty..:p

tasekM said...

aku mmg berkenan kat anak ko ni dr hari pertama ko post gambar dia. bila aku nak dapat sorang nih...? alahai...




.

theblabber. said...

pulang dgn souvenir, yer..

hehe

cikceriacorner said...

cantiknya arissa..da besau da dia..:)

cippp said...

pokcik.. nak book jd menantu aci x? tp aboy aku blom pon setahun hahaha.

lg 1.. chenta hati hyn di malaysia aje tau..!

kad0k. said...

tm,
smlm kan mlm jumaat...hahaha

miezi,
tak ada apa yg bole dibanggakan utk dibawa pulang bro..:p

kad0k. said...

ceikceria,
yep..beso dah..setahun 9 bulan dah..:)

cippp,
kurang setahun..masih bole di-ejas lg..hahaha

jowopinter said...

Sebijik macam kau masa kau kecik2 dulu ...

MatBURN said...

ni agak-agak harga hantaran berapa ni bhai?

kadok said...

jowo,
ko penah nmpk aku ehh masa kecik2 ehh BP? hahahaha

matburn,
max ko bole bg bape? hahaha

afdni said...

walaaaa.. makin cute mute rissa.. sian plak kene tinggal ngan ayah yerrrr..

addyaholix said...

arissa tonyoh itik kuning mainan di muka siapa tu? macam kenal je ;)

kadok said...

afdni,
Carik rejeki sis..nak wat camne..hehehe

Addy,
Adalah sorang uncle tu kan...hahahaha