Sunday, December 5, 2010

_tiap malam_

Lokasi: Bilik No 22

Masa: 1400

Ok. Mata masih lagi terbuka luas. Selalunya saya menghabiskan masa dengan menonton filem yang di-sedut dari teman-teman. Kami tidak menyokong piracy ok. Kami Cuma menyedut dari alam maya. Lepas satu pelem ke satu pelem. Tapi didalam HD saya ada lebih kurang 4++ filem yang saya belum tonton hasil sedutan dari bilik kebilik. Bunyinya agak liar bukan? Hahaha. Mahu makan tahun baru khatam. Itu sudah jadi rutin saya setiap hari disini sampai mata naik sengkak. Mahu keluar beriadah sangat susah, disini tiada apa-apa. Lagipun cuaca diluar mencecah 10 degree celcius. Sejuk woooo…

Buat teman-teman..ada sesiapa antara kalian tahu dimana saya bole menyedut pelem –pelem dalam HD format? Thanks ya!

8 comments:

addyaholix said...

dalam HD ada hampir 400 filem yang masih belum di tonton? yang dah di tonton pulak berapa? ok, balik nanti saya nak copy. jangan lupa. haha!

sya said...

wah banyaknya... 400 sampai ujung tahun? purata sehari berapa agaknya?

archiq said...

err.. itu 4++ kann?? bukan 400 kann??
hehe..

anyway, HD itu bukan satu format... ia merujuk kepada quality video... itu aje nk cakap.. ngeee...

kadok said...

addy,
Sgt banyak...sila2..tp selalunya dah tgk terus delete...hahahaha

Kak sya,
Sehari larat satu je...nak tgk 2-3 sure mata lagi rabak...:p

kadok said...

archiq,
Thanks bro for the correction..so tau mana mau sedut pelem2 camtu?

400 and plus plus...hahahaha

aNIe said...

Wahhh!! Banyak tu... tak habis pelem2 tu kalau nak tonton sehari sebuah pelem...

MatBURN said...

laju ke keneksyen kat sana
sampai beratus pilem kau sedut

dasat...

nasib baik bewok tak baca blog kau
kalau tak gerenti time kau balik nanti dia tunggu kat airport ngan external Hard disk dia

kadok said...

kak anie,
banyak kak..sebahagian dia kat dlm laptop..yg lebih nye tu kat HD...mmg x abis kalau setakat sehari satu nak tgk kan..hehe

mat burn,
yg download bebudak ni..aku x penah buat..so lps derang sedut..aku sedut derang..kiterang main sedut2..haha..sini keneksian sgt la lembab..nak sedut pelem mkn stgh hari..stok yg ada sme sedut menyedut dgn kengkawan...lg pon HD aku aku letak sikit je..aku letak kat HD laptop aku..aku x bwk balik malaysia nnti..tinggal sini sbb aku kena dtg balik..hehehe