Thursday, July 7, 2011

_Adam Uwais_

Tarikh: 31 May 2011
Nama: Adam Uwais Bin Zainal Abidin
Berat: 2.95kg
Mode of Deliver: Normal

Alhamdulillah..dua-dua ibu dan baby sehat walafiat. tercapai jugak hajat wife nak bersalin secara normal. ada cerita disebaliknya..akan di update selepas ini. hehehe









p.s:
si kekasih mengalami batuk-batuk since march...pada awalnya kami ingatkan pembawakan dari baby..tapi sampai sekarang tidak juga reda...any idea?

18 comments:

Kehelan said...

comel... mcm arissa...

tahniah

Kak Long said...

alhamdulillah,normal delivery. hehe.

try soh aishah minum madu. jgn makan ubat batuk takut alahan kat baby nnt(breastfeeding tak?)

kem salam kat aishah ye. pelum cium untuk richa =p

Anonymous said...

tahniah.. :)

kadok said...

kehelan,
thanks sis..:)

kak long,
alhamdulillah...masalahnya nak dapat madu betul2 asli dimana?sbb batuk dia tu x hilang2 since march..sblm ni bb bf..tp aritu si yah demam 4 ari ..nmpk cam x byk dah susu..alhamdulillah skrg dah ok dah demam dia..cuma susu tu dah x byk cam dulu..xtau apasal.padahal makan2 sama je mcm sblm ni..:(

kadok said...

anon,
thanks..:)

tasekM said...

comeinya.
mcm arissa gak...

kita tumpang gembira.
kita tak de baby..



.

kad0k. said...

tasek,
comel cam pak dia gak kot..:p

takde baby? haaaa..apalagi...hahaha

~~~ kay ~~~ said...

Assalam;
1st of all TAHNIAH dpt baby baru..
utk batuk yg berpanjangan try beli "Avelox" moxifloxacin 400mg (Broad-spectrum antibiotic)5 film coated tablets. Insyaallah akan sembuh dlm kadar segera.

Re: alhamdulillah akak sihat setakat nih, thanks.

kad0k. said...

kak kay,
thanks kak...tp dia menyusukan baby..so xde effect pape ke kat baby ehh?

balik ni jugak sy g beli..:)

addyaholix said...

akhirnya post gambar adam. walaupon dah puas tengok kat facebook. hahaha!

kenapa tak letak sama gambar adam dan richa tu? :)

Anonymous said...

tahniah!! sudah dua.. sepasang pula.. tahniah!

-applephye-

Dearie Pearls said...

..dan kini arrisa dah ada adik dah. welcome to the world mr adam yang comel. pastinya akan comel juga seperti kakaknya..

tahniah bro!

kadok said...

addy,
ada..tu nanti la..:p

apple,
thanks sis..:)

kadok said...

pearls,
thanks sis..:)

afdni said...

congrats bro.. dah sepasang yer..

same as me.. mengalami batuk yg sgt teruk tp dokter tk dpt bagik ubat.. at the end try madu mix with limau.. now dah semakin reda.. soh la ur sife try.. amalkan 2x sehari.. FYI, madu tu panas sket yer..

beli madu import pon ok jek.. cam lagik bersih dr yg local.. hehehe..

kad0k. said...

afdni,
madu import tu yg kat pasar2 tu ke?thanks..:)

cikceriacorner said...

tahniah pak kadok..

comelnye..ada iras arissa..

kadok said...

ccc,
memag ada iras kakak dia masa kecik..tp skrg ni xde dah..muka lain sgt..nnti akan dipost muka dia yg terbaru ehh..:)