Sunday, June 1, 2008

_Nama Saya Sherry_



Sherry
11 Bulan
Nama menceritakan jantinanya
Kegatalan yg agak melampau
renungan matanya...arghhh..pasti semua jantan-jantan diluar sana tergoda...:p

9 comments:

tasikmerah said...

cantiknya kucing kamu...

aku ada hampir 10 ekor kucing... tapi tak secantik sherry... kucing jalanan... datang inginkan belas... minta makan... aku bagi... dan mereka tak pulang2...

selagi aku ada rezeki.. aku akan terus berkongsi...

mungkin juga aku yg tumpang rezeki mereka... :)

kadok said...

WL..
kucing memberi rezeki..asal kamu baik kepada mereka..sherry tidak secantik mana..tp itulah buah hati kami...kebelakangan ini..aku peratikan..dia selalu mencari pasal...mungkin masa dia utk berumahtangga atau hendakkan perhatian...ermmm..masa untuk mencari prince charming utk dia...hahahaha

sya said...

Bukan setakat jantan2 je tergoda.. kak sya juga.

Kak sya ada tiga ekor kat rumah.. tapi diberi nama kampung sbb koceng kampung.. yg warna merah asyik beranak dipanggil ibu merah.. seekor lagi hitam kurus dipanggil kutam dan yg comel sikit warna puteh oren kak sya panggil pooren

DBI said...

comelnyer...suker tengok jertapi x suker bela

kadok said...

kak sya,
wahhh..nama kucing2 kak sya unik sgt..bersempena colour dia...sherry ni..sebenarnya mistaken identity...kiterang ingat dulu jantan...so nak namakan dia jerry..later kiterang tau dia betina..terpaksa tuko nama jd sherry..takut dia confuse nnti...hahaha

dbi,
try la bela dbi...seronot...time seronok tu seronok la..time dia buat hal..hangin gak satu badan...:)

Am said...

Ayah Am pun kata kucing ini beri rezeki tapi Am memang geli pada kucing ni.

Ps: Ingat kucing jantan aja tergoda, orang pun boleh tergoda juga ya

kadok said...

am,
hahaha..manusia paling godaannya am...hahaha

waterlily said...

Meh kita berbesan. Coco saya single lagi available :)

kadok said...

wl,
meh2..hehe..kami ada perancangan nak bg kat orang la wl..tgk mcm mana kata kekasih saya...:(