Friday, June 13, 2008

_selamat hari bapa_

Selamat hari "bapa" ayah...dari kami, ibu, kadok, madey, arel dan iwan. Terima kasih atas segala-galanya. Tiada kata yang dapat kami gambarkan sebagai tanda segala pemberian ayah selama ini. Sungguh! Buat mereka-mereka yang sudah bergelar bapa..selamat hari "bapa" untuk kalian.

nota kaki:
saya masih belum mengisi minyak semenjak minggu yg sudah. bukan berkira tapi lebih berhati-hati. minyak mahal weiii...owhhh..jangan terkejut..saya tau..hari bapa jatuh pada hari ahad ini..cuma saya mau lebih "advance" dari kamu kamu kamu semua...:p

nota kaki lagi:
Ada sebuah kereta Peugeot 407 untuk dijual. Tahun 2006. accident free. harga rm117k (nego). yg berminat sila bg tau aku..:)

7 comments:

tasikmerah said...

selamat hari bapa juga utk ayahanda kamu...

aku umur 10 tahun dah tak ada bapa...

sian aku.... :(

kamu dah jadi bapa blom?

jadilah bapa yang baik... :)

kadok said...

jika kamu tiada bapa pd umur 10..aku pula tiada ibu ketika berumur 8 tahun..tuhan lebih sayangkan dia..:(

dArI iLhAm KePaDa RaSa... said...

salam kadok;

maaf tersinggah lak kat sini..

selamat hari bapa gak utk...utk...mu...eh.., kau dah jadi bapa lum...?

kadok said...

dikr,
salam utk kamu juga...aku?aku belom lagi la dikr...hehehe..singgah2 la selalu...hehehee

waterlily said...

Selamat hari bapa untuk ayahanda-ayahanda kita.

Yang telah pergi Alfatihah.

ps; Aiseh jual kereta kat sini pulak En Kadok. Jangan jual minyak ye...:p

geneticthylon said...

incik kadok..

itu kereta kau jual siap ngan minyak full tank ke :D

kadok said...

WL,
sini xde chan nak jual minyak la WL..hahaha

geneticthylon,
wahhh..full tank some more...hahaha..kalau aku ckp full tank for a year bole?...:p