Tuesday, July 29, 2008

_Alhamdulillah_

Tiada apa yang dapat saya katakan...Alhamdulillah TUHAN atas kurniaan ini. Syukur, syukur dan syukur. Akhirnya KAU makbulkan permintaan kami. Alhamdulillah

36 comments:

azzurri said...

you know i was also one of the happiest people after i knew it kan?.. congrats! jaga diri dan semua yg you sayangi...

zino said...

amin...

kadok said...

azzuri,
i know that azzuri...i will..thaks again.

zino,
amin pak...hehehe

Hana said...

Tahniah pokcik.. Insya'Allah selamat semuanya. lps ni pokcik x boleh notty2 lg.. hahahahah

Khairi said...

wahhh... kadoks congratulationsss..

err.. itu pregnancy test yg menunjukkan result positive kan?


err.. aku agak sbb tak pernah tgk hihi..

aku rasa betulla.. tahniah bro.., semoga dimurahkan pintu rezeki hang..

kadok said...

hana,
thanks hana...aku mana ada noty..aku baik2 punya olang....hahaha..:p

khairi,
thanks khairi..yep..benda tu..thanks again..:)

Masy said...

alhamdulillah :) tahniah!

anak sulung ke?

denanz said...

Sahniah, kadok. Syukur.

kadok said...

masy & denanz,
thanks..:)

Faizah said...

tahniahhhh, nnti jgn jeling2 lg awek kt 7E tu yer :P

tahniah again to u and wife

kadok said...

faizah,
thanks sis..:)

Single n Ebeleble said...

congratulation
tanggungjawab ko ber+ besar utk dipikul

Si Kachak Suparjo said...

Tahniah bang!

err,
kalau dapat anak lelaki nanti, ko letak lah nama Suparjo.

kalau perempuan, ko letak lah nama Suparjuriah.

ok x?

err, dan jgn ajor diorang cHreT, tau?

ha ha.

kadok said...

single n ebeleble,
thanks.

kachak,
thanks bro...suparjuriah..asal pelik je nama tu?wahahaha...ermm..chret tetap chret..cant resist...:p

tasikmerah said...

tahniah dik kadok... pesan sama kekasihmu jgn buat kerja berat2 sgt first 3 month ini ok...

aku tumpang gembira... :))

Khairi said...

nnt jgn abaikan si sherry tu plak hehehe.. tak pun bg aku jer..

takut dia cakau baby..

kadok said...

tm,
thanks sis..noted.

khairi,
bro..sherry nak bg MIL mlm ni...too bad..dgn heating dia yg aku x bole tahan..crying all the nite..sian aku tgk..

LED said...

Alhamdulillah

arsaili said...

salam..apa ke benda tuh...errr

kadok said...

led,
alhamdulillah...:)

arsaili,
:p

Tokyo BLUE said...

Tahniah!!! yey! saya tumpang gembira dengan news ni! meh sume blooger pikirkan name yg sedap2 leh? yey! muhahaha

Sastri said...

saya tak tau apa benda tu, tapi saya boleh agak melalui ayat bersyukur awak tu... pregnancy test kit ek? macam tu rupanya... huhuhu...

tahniah bro... syukur kerana dah lama bersabar, Allah kurniakan juga... alhamdulillah...

you take good care of wifey ya... :D

kadok said...

thafieqx,
thanks bro..wahhh..bkn main kamu ye..:p

sastri,
thanks sis..will do..:)

Marjerin said...

alhamdulillah..:)

sya said...

Alhamdullilah... syukur pada Allah. Semuga segalanya selamat.. Tahniah kerana sabar menanti.. akhirnya Allah tunaikan segala doa hambanya yg sabar.

kadok said...

marjerin & kaksya,
thanks..:)

waterlily said...

Kak WL tumpang gembira Kadok. Tahniah untuk kamu dan kekasih kamu :)

Kak Lady said...

ALHAMDULILLAHHHH....bersyukur pada rezeki yang ALLAH kurniakan...

Al-BIMA SAKTI said...

alhamdulillah... aku tumpang bersyukur...

kadok said...

wl, kaklady & al-bima,
terima kasih...alhamdulillahhh

pB said...

yabeda beduuuu


alhamdulillah ...

minta tuan punya diri , jaga diri elok elok ....


elakkan apa apa yang boleh mendatangkan kerugian ...

ingat tu


kak pB doakan selamat hingga ke hari bersalin ...

ladylikeme said...

wah..wah..tahniah...tahniah...

kadok said...

kak pb,
terima kasih kak..skrg pon mmg sentiasa berjaga2...:)

ladylikeme,
thanks sis.

KAKTINY said...

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH BRO..

alahai.. sukernyer hati tgk 'result' tuh.. jaga your aother half baik2 tau..
(nasibler kalau angin kus kus dia datang.. hihihi - kalau tak ada, syukurlah.. hahaha)

acidmaisya said...

alhamdullilah..tahniah..9 bulan satu penyiksaan, kesabaran amat penting melayan kerenah "kekasih"..

p/s mcm biasa buat itu test dulu2x..la ni tak dak dah..hehe

kad0k. said...

sis tiny,
mlm td dah merasa angin kus-kus..wahahaha..will take care the other half..thanks sis

acid,
thanks..boleh lagi sis tambah askar..:p