Friday, July 18, 2008

_ghairah_

“i rasa dia tunjuk protes la u” dia
“camne u tau?” aku
“alah..i dok rumah..i tau lah..dia kencing merata-rata..dia berak merata-rata..penat tau I buang najis dia..mcm kerja kat indah water dah I ni haa…” dia
“bukan u ke dulu yang setuju nak simpan dia…tengok skrg u mengeluh pulak?” aku
“iyela…I tau..dulu masa kecik dia mmg comel…la ni lagi la comel..i dah sayang sangat kat dia..geram..belai-belai…peluk-peluk dia…gebu” dia
“mana u sayang..dia ke i? I tak suka didua kan!” aku
“alah u ni…ngada tau” dia
Alahai…dia cuma se-ekor kucing lah..jangan fikir macam-macam..punya perasaan seperti kita-kita. Protes. Protes kerna prince charming yang kami janjikan semenjak minggu sudah tidak kunjung tiba. Sabar ye sherry. Takkan lari gunung dikejar…bole ke? Macam perigi mencari timba..tapi kami paham perasaan kamu sherry. Kami paham keghairahan kamu. Dah lama memendam rasa ye. Sabar ye…lepas ni kamu bole kerjakan si teruna itu serakusnya..kalau kamu laratlah…kami tidak membantah…sungguh!

26 comments:

Si Kachak Yang Masih Teruna said...

wo wo!
Gersang btol kucing tu ye?

Kau carikan lah jodoh spesis laen ntuk Sherry. Sa-ekor tapir misalnya.

ha ha.

ladylikeme said...

hoooo

xkan xder teruna kucing kat umah sebelah?????

kadok said...

kachak,
new invent arrr...nnti dia jd ape ekk? kupir ka? hahaha

ladylikeme,
dah ada jodoh..hujung minggu ni...hahaha

tasikmerah said...

ko bagi dia kluar jalan2 tak?.. bosan kot tu?.. :)

kad0k. said...

tm,
aku x smpi hati la nak ikat leher dia then usung mcm anjing...:(

KAKTINY said...

kucennnn?????... hooooo... aku lari dulu beb.. GELIIIII!!!!...

Khairi said...

huhu.. sherry dah gatai nak berlaki ke bro..

ai sikit punya cun takdak balak lagi ka.. hehehe..

kadok said...

kaktiny,
comel la tiny...cuba tgk gambo dia tu..sikit punya ayu...hehehe

khairi,
a'ahh..gatai sgt dah...la ni asik menangis lak kalau mlm...ko igt awek cun seme ada balak ke?wahahahhaa

rkm said...

salam... kadok, lama tak dengor berita ngko... maklumlah sejak pindah ni sibuk sikit..
ngko buat apa kat japan tu.. ip address ngko kat japan? sorry kalau aku tak tahu..

rkm said...

sebuah cerita hidup dan kehidipn = cerita hidup = rumah lama aku = rakimie.blogspot.com..
itu dulu..
sekarang v8ipoh.blogspot.com

kadok said...

kimie,
aku kat pj la..mana ada kat japan..:p

acidmaisya said...

lagi byk keja si "kekasih" kalau sherry dah punya "kekasih" nanti..

:P

Single n Ebeleble said...

Spaykan saje
Huhuhu

kadok said...

acidmaisya,
hehehe..itu tak apa sbb dah ada senarai menunggu..:p

single n ebeleble,
belom lagi masanya kot...hehehe

fahmi said...

hahaha..nih kes musim mengawan kan..

Single n Ebeleble said...

My cat, Marie
kalau tiba musim mengawan
sanggup bukak pintu bilik sendiri, dia pandai tau, dia lompat sambil tekan pemegang pintu, bila dah terbukak sket, dia kuis kuis pintu tu sampai terbukak, kalau sampai ruang tamu, sliding door tutup, nak bukak jugak, tapi x pernah dpt, sebab sliding door kan susah bukak.
Pas2 dlm bilik ader tngkap nako, dia akan bukak, n squeeze out to lawn.
Begitu determine nyer nak berjanss
Huhuhu
Kalau nak Janss, sure tungging tungging sambil kuar bunyi
Takder tohmaninah langsung la Marie nih
Umur dah 10 thn pon masih menggatal
Huhuhu

kadok said...

fahmi,
betul tu...dah tak tahan dah dia...hahaha

single n ebeleble,
dia x kira umur maaa..selagi ada nafsu..wahahaha

waterlily said...

Sama ja ngan Coco kak Lily. Malam-malam dia memekak ja. Pintu terbuka ja terus lesap. Sekarang dia dah cam rumah. Tak sesat lagi hahaha.

thafiexq said...

teringat mase arwah kucing saya gersang.. waaaaaa

kad0k said...

wl,
coco jantan x apa..ni betina..susah wooo..nnti end up jd benda lain pulak kak wl.hahhaa

thafiexq,
ada pengganti kah?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam, benda tu pun pernah berlaku pada akak tapi kami ambik jalan terbaik dah x der bela-bela binatang lagi. kalu idak bingit lah telinga kena leter

cippp said...

waduh pokcik,
dah pandai citer lucah ek ???
hihihihihih

kadok said...

crazy beautiful,
dia crying almost everynite..pening kepala...:)

cippp,
sesekali la cippp..bkn selalu...hehehe

Masy said...

alahai.. kucing cam bebudak laa jugek. time dia main2, tido tu comel laaa... bile melepaskan najis di tangga, memang hilang comelnye huhu

arsaili said...

salam..kucing kat umah tu dah di kembiri..kejam la gak tapi family planning..ahaks

kadok said...

masy,
la ni dah dok dlm sangkar...3 tingkat lagi..tp x tahan asik menangis..heh

arsaili,
bro..takut la nak kembiri2 ni...maybe kena fikirkan benda tu jugak..tp later la lps dia dah beranak 2-3 kali..huhuhuhu