Monday, July 7, 2008

_malam itu_

Lokasi : Ruang tamu di rumah No. 10
Masa : 9:45 pm

“Yang…nak dengar satu bunyik tak?” dia
“Bunyik apa” saya
“alah…u tengok dan dengar aje la” dia
“OK-ok…bak maii” saya
Kekasih saya memberikan telefonnya kepada saya
“aik..gelap aje…takde gambar apa-apa pon…bunyik apa ni?” saya
“dengar betul-betul..mmg la tak nampak apa-apa..kan mlm..gelap tu” dia
“ni mcm bunyik org snoring aje” saya
Masa ini kekasih saya dah start ketawa…sampai keluar air mata.
Nah…amik..dengki sangat tau dia ni..kan dah kena..padan muka

Nota Kaki:
Arghhh..mungkin penat kot..sbb tu keluar bunyik..tp sesekali aje ye..bkn selalu..:p

21 comments:

Si Kachak Yang Masih Teruna said...

Bunyi ape bang?
Dengkur-kah? Kentut-kah? atau cHreT-kah?

ha ha.

Normal la tu bang. Klu tido ramai2 lagi best, dah mcm konsert dah.

kadOk. said...

kachak,
sudah gaharu cendana pula..chret ada bunyi kah? hahaha..:p

sya said...

ha ha ha .. mcm ku pernah buat aje.. cerdik kekasih tu

tasikmerah said...

kadang2 salah tidur pun boleh snoring

kadok said...

sya,
wahhh..pernah buat ye..kak sya dan kekasih sy punya pemikiran yg sama kot...:p

tm,
waktu tu x salah tido..perfect atas katil..xde yg kurang..:p

Am said...

itu bukti betul2 penat, nanti dia tak percaya pula bekerja keras hehehe

kadok said...

am,
hari tu aje la..kantoi..bole snoring...hahaha

Al-BIMA SAKTI said...

apa-apa pu... sentiasalah berhati-hati dengan 'bunyi'. dan jgn sampai kita yg terbunyi...

Masy said...

penat, demam dan salah letak bantal kat kepala pon boleh berdengkur.

tp.. apsal aritu aku g slimming aku dengar sorang pakcik tu berdengkur sikit punye kuat kaaa? apa dia pk dia tdo kat umah? hahahahahaha!!!

pB said...

romantik nyer

kad0k said...

al-bima,
aku x paham la al-bima..:p

masy,
huh?masa slimming ada org tido?itu pelik..hahaha

kadok said...

pb,
tu dia dengki tu pb namanya...:p

thafiexq said...

hehehehehehahahahahhhahahahahahhaha

kadok said...

suka ekkk...hahahaha

NONIE AZIZ said...

kakakaka...kadok...aku ingat aku je penah buat macam ni rupanya bini ko pun lebih kurang aku gak....bukan letih tu...leher pendek kakakakakak...lariiiiiiii

Ayu said...

hahahaha padan muka ko kadok hahahaha

kadok said...

nonie,
heh..leher pendek?alah..sesekali aje mr...bkn selalu..hahahah

ayu,
ewah2..suka ye..:p

zino said...

tak kisah le bunyi apa asal bahagia hehe

kadok said...

zino,
hehehe..betul..asal bahagia..:)

Kak Long said...

hahaha, kaklong pon penah record kanda...tapi bila kasi dia dengar dia tak percaya itu "bunyi" dia. tak percaya dan tak ngaku. hoho...lain kali kena buat video record.

kadok said...

kak long,
kalau video record mcm mana nak percaya lak sbb dah gelap...:p