Monday, September 15, 2008

_nasi kangkang_

Siapa tengok cerita di Astro Prima malam tadi…Tajuk dia “Mencari Syurga”…saya sangat suka lakonan Elly Suryati…sungguh mengesankan. Tapi bab Nasi Kangkang tu…yarkkkk..sungguh jijik. Ermmm..saya terpikir juga…kalau perempuan dengan nasik kangkang..kalau lelaki pulak dengan ape ehh?

Nota:
Biarlah orang kata..cara lama...sms kan ada...tapi saya sudah mula menghantar kad-kad raya kepada kenalan..biar ada semangat sedikit. ermmm...setidak-tidaknya saya masih ingat kalian...biarpon cuma "ikhlas, kadok dan kekasih" yang tertera di kad tersebut...:p


26 comments:

sya said...

Tak terjawab le soalan tu.. kalau lelaki mana leh buat nasi tu ek? Tapi wanita zaman skrg .. lelaki tak yah nak buat apa pun.. kipas RM yg ada tandatangan Zeti tu .. maka bodoh lah dia dan mengikut kata

kad0k. said...

kaksya,
tang duit tu yg payah...its not simple as that..duit bkn bole di petik2 mcm tu aje pon..:p

Masy said...

kat umah takde estro. errr lelaki nasik kepit kot? hahahahahahha

si kachak suparjo said...

ko x tau ke bang,
kan lelaki ade nasi cHreT.


lagi angker!

kadok said...

masy,
nasik kepit? lain mcm je bunyinye...tp xpe la dr nasi kangkang...hahaha

kachak,
angker tu apa kachak?..maaf..perbendaharaan kata sy tersangat la kurang...hahaha

Khairi said...

nasik chret? haha..

aNIe said...

Akak memang suka dengan cerita tu...lakonan elly suryati memang sentiasa meninggalkan kesan dijiwa akak...bila dia naik hantu...macam org gile...hahahah

Nasi kangkang? Ade lagik ke sekarang ni?

kadok said...

khairi,
suka kamu ye...:p

kaklady,
ada kot kak lady...kalau x kenapa dia tunjuk...hehehe

cippp said...

citer tu camner ek pokcik? terasa2 macam pernah tgk citer tu dulu2.

wah pokcik.. kangkang ye.. klu kepit mana nak keluar airnya.. hihihihi

ladylikeme said...

ntah lah..rasa jijik bila tengok nasi kangkang nieee

Sastri said...

tak tengok cite tu sebab takde asteruk... :p

masih ada juga perempuan yang sanggup buat macam tu ek? tak takut balasan ke?

kadok said...

cippp,
huh? bukan main ko ye..air2 bagai...wahahahah

ladylikeme,
tgk pon jijik...ermmm..dah deliver ke sis?

kadok said...

sastri,
yg penting senang la sastri..balasan2 ni belakang kira..hehehe

blackpurple @ jowopinter said...

Isk! isk! isk!

Kadok, jangan lupa hantar kad kat aku juga ya.

kadok said...

bp,
bak sini add ko..konpem aku hantar kad..seyes ni..:)

skas said...

enche kadOk..taun ni tanak anto kad raya kat saya ke?hehehehe

denanz said...

tak tengok citer tu. tapi dulu ada citer pasal nasi kangkang gak. tajuk dia: "perempuan, isteri dan ..."

kadok said...

skas,
bak sini alamat..aku dah hilang alamat ko dulu tu bro..seyes...hehehe

denanz,
yg tu x bape teruk bro..yg ni nmpk menitik2..gua salute sungguh sama itu elly la...sungguh berani...hahaha

khairi said...

mak ai makcik cipp...

main kepit2 plak dia.. itu dah mcm nak kuarkan air tebu tu.. terkepit jari tu karang..

kat teruja ada post address raya bro tp aku tak drop la sbb dari dulu, aku tak pernah reply kad diorang hahaha.. ntah la serasa seperti agak2 kemalasan sketss..

p/s: aku tggu mak cik cipp ajak berbuka umah dia niiii...

kadok said...

khairi,
si cippp mmg suka kepit2 ni bro..aku pon tunggu gak si cippp buat open house utk bukak puasa ni...hehehe

tasikmerah said...

kadok, aku nk jugak kad raya... ha ha.

applephye said...

kadok,nak duit raya jugak!!

p/s-please check ur email..

kadok said...

tasik & apple,
bak mai alamat korang..aku pasti hantar...hahaha..:p

LED said...

cakap pasal nasik2 ni, tak rasa lapau ke korang sumer haaa ??!?!

Al-BIMA SAKTI said...

perempuan - nasi kangkang
lelaki - nasi kengkang... he he he ...

kadok said...

led,
sabar led...buka nanti makan la...hehehe

al-bima,
aku x penah dengo pon..:p