Friday, September 19, 2008

_pak kenny_

Sudah 2 kali saya mencuba nasib..dua kali juga permintaan saya ditolak…
“maaf ye bang…kami tidak terima untuk “take away” buat masa ini” kata si cantik manis
“kenapa ye?” saya
“yang makan disini pun kami tak terlayan bang..abang dtg selepas berbuka nanti ye” kata dia sopan “owhhh..begitu..tak apalah dik” saya

“bukan rezeki u la tu…lain kali la kita pergi ye?” pujuk kekasih saya
“masalahnya…I teringin la..tu je..dah 3 minggu I pendam tau ” kata saya
Kekasih saya terkekeh-kekeh ketawa…
“nasib baiklah I tak suka ayam masa-masa ini..busuk” kata dia

"i rasa penyakit u tu pindah kat i lah" kata saya sambil ketawa


Jika kamu ingin tahu…saya teringin benar memakan Kenny Rogers bersama kentang penyek, “Garden Pasta” dan “Fresh Fruit Salad “…blurpppppp…hahahahahaha

18 comments:

pB said...

merasalah jugak nyer keadaan orang mengidam nie ...

kena g awal , book tempat ...

Masy said...

kentang penyek? bukan kentang lenyek? hehehe

kesian org mengidam ni hehe

kadok said...

pb,
ngidam ke? hahaha..dtg awal tu yg takmo..ramai sgt orang...sesak

masy,
penyek dgn lenyek sama kan?..:p

biskutrajin said...

LEN kali g order kol 12 tghhari...kompem dpt..hahha

Si Kachak Suparjo said...

Oi bang,
blanje aku la.

ade brani?

ha ha.

kadok said...

biskutrajin,
kol 12 tu dah kira mkn tgh hari dah...hahahaha

kachak,
aku turun johor nnti...lu brani ka?hahaha

Abby yang Single said...

org penyek ader tak? ahahahahaha

zino said...

rebus kentang penyek kan sendiri tak jadi ke..? hehe

arsaili said...

salam..isk2 susah betul kes mengidam ni la

e-leeyana said...

hik hik hik...ingatkn ngidam ape...y not mkn je kt ctu mse mlm...xdpt nti ssh gak hehe

kadok said...

abby,
org penyek?...:p

zino,
x sama la kalau kite penyek kentang sendiri...hehehe

kadok said...

arsaili,
hahaha...dah kena nnti baru tau..:p

e-leeyana,
mkn masa mlm..u tau kan kalau kita lepas buka puasa mcm mana?..:p

Si Kachak Suparjo said...

perghhh!

itu sudah chantekkkk..


Nanti kontek2 la bang.


Perghhhhh!


Aku truja, skit hari nanti dapat la aku lahap ayam free cik kenny.


ngahahahahaha!

Ayu said...

kite dah makan daaaaaaaaaaah khamis lepasss... yummmm yummmmmm yummmmmmmm

kadok said...

kachak,
hahaha...bole aja...seyes ni...lps tu aku nak buat report kat WL dgn TM..wahahaha

ayu,
cetttt..buat dengki aje..hahaha...:p

tasikmerah said...

sama la kita.... aku pun teringin lama dah nih... he he...

cippp said...

ler pokcik ..x dpt lg? siannyaaaa.

cpt2 sikit pokcik. Sian kat baby tu ,meleleh je airliur dia nnt.

kadok said...

tm,
kenny rogers jom tm dgn si suparjo tu...heheheh

cippp,
yee..aku paham..tp susah la..nnti le aku balik aku carik..ecehhhh...hahha