Thursday, October 23, 2008

_comel tak saya?_

Comel tak saya? saya ada ayah dan ibu...ayah saya cuba menbuang saya dari tingkat 8 angkara pertengkaran dia dan ibu. kini, saya tinggal bersama ibu setelah mereka berpisah. saya tidak pasti samada ayah saya masih sayangkan saya atau tidak. Jika tidak, masakan dia tergamak ingin membuang saya dari rumah bertingkat-tingkat itu bukan? haihhh..

Nota:
semakin ramai orang-orang yang sakit otak didunia sekarang ini.

26 comments:

aNIe said...

Kadok...rasanya dunia sekarang penuh dengan macam2 masalah jiwa...

Dulu kat kampung akak memang ada sorang bapak ni...asalkan gaduh dengan isterinya anak dia yang dicampakkan keluar...nasib baik rumah kampung...kalau rumah flat...

Manusia sekarang ramai yang dah hilang perkemanusiaan mereka...

alif-mikail said...

comelnyeee...

gambar anak sape la yang aok amek ni..

Masy said...

sape ini budak? sunggoh vodoh la apak dia itu. klu dah gadoh dgn maknye, campak laa maknye keluar tingkap *eh?????* silap2. campaklah diri sendiri huhuhu

Water Lily said...

Memang camtu lah lumrahnya, dah dapat anugerah Allah tak tak tau pulak nak menghargai dan bersyukur.


ps; apa khabarnya kekasih Kadok?

kadok said...

kaklady,
betul tu kaklady..alangkan binatang pon sayangkan anak...haihhh

ako,
gambo budak yg wife aku jaga setengah hari ari tu...hehehe

kadok said...

masy,
bole campak diri sendiri ehh?..:p

kaklily,
ramai manusia yg tidak tahu bersyukur..sungguh!

dia ok je kaklily...mabok pon dah ok..skrg tgh selera mkn..hehehe

tasikmerah said...

sape ayah dia tu kadok?





geram plak aku haih~

sya said...

Nak dpt anak susah .. bukan senang.. emaknya mengandung 9 bulan menjaga dr besar tapak tangan dan si ayah suka2 nak buang .. gile ke apa? Nanti kalau dah tua .. dah tak larat .. melarat kat rumah org tua2 .. bila ditemuduga maka salahkan anak tidak menjengah sedangkan masa muda perangai cam setan.. geramnya

kadok said...

tm,
adalah org tu..kat situ tu..dok dekat2 dgn umah aku tuuuuu...:p

kaksya,
betul tu kaksya, bila masuk dlm paper atau bersamamu..salahkan anak..padahal masa muda2 dulu x hengat dunia dok sepak terajang anak bini...pengajaran tu seme namanya...

biskutrajin said...

hmmmppp/

Al-BIMA SAKTI said...
This comment has been removed by the author.
Al-BIMA SAKTI said...

sebab banyak sangat perkara nak kena fikir... termasuk masalah sendiri dan masalah orang lain gamaknya. itu pasal otak mudah sakit kot...

kadok said...

biskutrajin,
hmmmmmmm...:p

albima,
ditambah dgn jem kot albima...hahaha..tu yg tensen tu smpi nak campak anak sendiri...:p

arsaili said...

salam...memang ramai yg sakittt

zino said...

dah semakin ramai yg sakit jiwa..tak tau nak mengawal diri.. dah tak geti membuat pertimbangan wajar..

kadok said...

arsaili & zino,
betul tu bro...semua main sebat aje..xtau generasi akan dtg mcm mana pulak pe'el dia

benjamin aka pekik lunak said...

bro, betul ker apa yang kamu tulis itu?

blackpurple @ jowopinter said...

Berjiwa susah. Tak ada jiwa pun susah. Isk!

Err...Anak siapa tu?

Si Kachak Suparjo said...

Bang, ko dah masokkan bapak die dlm list org2 yg nak kene cHreT x?

kadok said...

benjamin,
ni cite betul bro..budak tu stay rumah aku sehari..heehe

bp,
aku pon xtau anak sape bp..menolong shj..:)

suparjo,
x selera nak chretttt dia..wahahahah

Dzulkarnain Mohamad said...

ape kena la bapak budak tu..
cuba dia campakkan diri dia sendiri..ha, tanak pulak

kadok said...

dzul,
rupa campak diri sendiri tu mcm mana ye dzul?..:p

LotsOfLove said...

Geramnyer aku..
Nanti bila anaknyer dah besar, biar anak plak champak bapak dia..
Abg aku dah bertahun-tahun kawen, xdpt anak. Beri jelah anak tue kat abang akue..
Confirm bahagia..

Beri kat aku pun bole gak..
Kadok,
Lempang skit Bapak 'BERTUAH' tu..

kadok said...

lotsoflove,
x kenal la bapak dia..mak dia kenal la..tp budak tu comel...hehhee

yoshz said...

bapak dia ni kuat stone kut..

kadok said...

yoshz,
agaknya kot..:)