Monday, November 3, 2008

_datuk dan nenek_



saya dan kekasih saya sudah menjadi datuk dan nenek...hahahaha...4 ekor semuanya. 2 putih, 1 kelabu dan 1 bertompok. comel kan? hah sherry!!!...kamu sudah dapat apa kamu mahukan kan? puas? tapi anak-anak kamu sangat comel. kadok dan kekasih mintak maap ye kerna kesemua anak-anak kamu sudah ditempah kecuali si tompok itu. hehehe

18 comments:

alif-mikail said...

:D

hehehe.. banyaknya anak kucin..

err apa nama yg kaler belang2 tu..

kadok said...

koi,
x bg nama lagi la..xtau nak bubuh nama apa...hehehe

Op said...

comelnyerrrrrrr
letak la nama aku satu
haha

biskutrajin said...

pergh glemer name kucin ko...sherry lagi tuh..heheh

Masy said...

nk bg kat org ke? huuhhu

kadok said...

op,
nama ko? kang marah lak ko nnti...hahaha

biskutrajin,
dia mmg glemer...sbb dia cantik...hahahaha

masy,
a'ahh..x larat nak jaga semua ditambah dgn condition my wife tu...hehehe

applephye said...

suka2 tgk anak2 kucin ni..comel!!

tasikmerah said...

bolehlah kita besan ye kadok... tapi kucing aku kacukan musang pulut... ha ha.




.

kadok said...

apple,
mereka mmg comey...heheh

tasik,
bole aje tm..tp musang pulut mende?hahaha..:P

MasNurin said...

comelnya kusyin tu sume. Kasik ler nama best2 sikit.

sya said...

Amboi comelnya.. kalau kadok dah ada cucu agaknya kalau ikut pd kucing kak sya yg dibela sejak 11 tahun lepas kak sya ni dah ber"piut" mungkin

kadok said...

masnurin,
xde idea la...:)

kaksya,
great great great drandmother la ekkk?..:p

Abby ♥ said...

alaaaa, sherry lupekan auntie yer, nak kasi anak kat auntie satu, huhu

jaat sungguh owner kamu x kasi kat aunte sekor
huhu

:p

arsaili said...

salam..cutenya kucing tu..lorr dah kena tempah..macam tempah kek la plak..ahahaha

kadok said...

abby,
kamu bersungguh2 ka abby? seyes ni...:p

arsaili,
mcm kek la bro...hahhaha

Si Kachak Suparjo said...

Anak cipan xde ke bang?

blackpurple @ jowopinter said...

Dah letak nama belum? He he he!

kadok said...

kachak,
ko nak ke anak tenuk?nnti aku bela kachak..:p

bp,
blom lg...lg pon kitten tu takde kat aku...hehehe