Tuesday, March 10, 2009

_ah long arrrr_

trit trit...trit tritt
"hello...lu sudah dapat sms gua?" kata dia
"huh..sms apa?" kata saya
"lu bila mau pinjam uwang?" kata dia lagi
"owhhh..lu ah long arrr?..nanti la saya telepon bila saya mau pinjam..100k boleh ka?" kata saya
"wahhh..itu banyak lagi boleh wooo.." kata dia nada gembira
"ok lah..nanti saya nak pinjam saya telepon ok..bye" kata saya mengakhiri perbualan
"bye"

cehh..siapa-siapa aje lah bagi no aku kat ah long ni..memang nak kena sungguh...haihhhh~~~

16 comments:

Abby ♥ said...

Ahlong tepon ko?
wakakakaka, pinjam ahhh, kasi aku sket, hehe, aku nak beli ferrari, bukan shell punya okeh, hehe

kadok said...

abby,
wahhh..kete ferrari..high taste ko ye...hahahaa..shell punya mau?..:p

~~~ kay ~~~ said...

kekadang tuh depa nih just try an error jer...

aNIe said...

hehehe....macamni punya along pun ade ye...siap tepon tanya bila nak pinjam duit...heheheh

kadok said...

kay,
iye kot..no appears kat tepon pon no pelik la...hehehe

kaklady,
ada kak..mcm2 adaaaaa..:)

NONIE AZIZ said...

ini mesti ah long yang tak de bisnes ni hahahahha

cippp said...

sapalah yg pedajal pokcik.. hahahahha. ntah2 org bank. sbb depa taukan ko br beli rumah..!

kadok said...

mr,
xde bisnes..cari bisnes..tp nape kena no aku lak? hahahaa

cippp,
a'ahh la kot..sbb dia maybe pk aku nak duit sangat2 buat tambah2 kan? hahahahahahhaah

Water Lily said...

Along pun pandai juga..tektik cari kustemer tuu..

Nasib baik iman masih kuat kan?

ps: apa khabarnya kekasih?

kadok said...

kaklily,
betul tu kak..dia ok shj..sedang menunggu hari..menurut kata puan dokter..dalam minggu ni atau minggu depan..insya-allah..:)

pB said...

baik punya alongggg

blackpurple @ jowopinter said...

Biasa orang yang cari Along... Hahaha!

kadok said...

bp,
tulah tu..ni terbalik pulak..hahaha

pb,
baik punya..:)

Sastri said...

waaa... sekarang macam tu ke M.O ah long nih? keskeskes... agaknya bisnes mereka ni berkembang tak sebab keadaan ekonomi yang lembab sekarang?

tasikmerah said...

eleh. dia yg miss call ah long tu tak nak ngaku. hehehehe...



.

kadok said...

sas,
rasanya x bkembang..tgh cari customer tu...hehehe

tm,
tasekkk..jgn bg tau org...sheshhhhh..:p