Thursday, March 12, 2009

_Ermmm_

“ Selamat Hari Lahir Sayang…”
Arghhh..agak lupa saya dengan tarikh keramat ini sehingga satu kucupan hangat didahi. Terima kasih Sayang…

Kenapa lupa? Banyak faktor. Satu daripadanya disebabkan faktor usia. Tapi takpe…umur sudah tidak significant pada saya. Ia cuma angka bukan? Confirmed denial ye tak? Hahaha…

Syukur tuhan atas umur yang dipinjamkan ini. Syukur alhamdulillah. Semoga dipermudahkan segala-galanya..aminnn

Update utk kak lily:
Kekasih ok sahaja..puan dokter ckp deliver minggu ni atau minggu depan. How I wish saya dan baby berkongsi tarikh harilahir yang sama…huhuhuhu

26 comments:

arsaili said...

salam...wahhh tak jauh birthday kita yer...and for ur info, i share same birth ngan my dad..ahaha

addyaholix said...

ya. usia cuma angka. life begin at 40 kan. haha!

~~~ kay ~~~ said...

growing old is mandatory; growing up is optional...
wish u happy birthday and may ALLAH SWT bless you and family.
(age is a number and mine is unlisted hehehe..)

kad0k. said...

arsaili,
wslm...thanks bro..same birthday date dgn ur dad..cool..:)

Addy,
begin at 40? wonder why they said so..heehehe

kay,
thanks sis..:)

AL-BIMA SAKTI said...

bersyukur....

kad0k. said...

albima,
ye...kena bersyukur...:)

psttt...230am still awake?

mrsazi said...

happy bday en kadok :) selamat panjang umur dan murah rezeki..

p/s-didoakan semoga si kekasih selamat semuanya..amin

Khairi said...

lebih kurang je kita.

huhu.. aku nam hb 3. xdpt adiah.

sya said...

Selamat Menyambut Hari Lahir.. Hadiah paling berharga bakal hadhir tak lama lagik.. jgn lupa announce cepat2 kat blog

NONIE AZIZ said...

laaaa..selang sehari jer birthday ko ngan anak aku Nayli..apapun jangan lupa bagi tau plak bila kekasih dah bersalin...Moga2 semuanya dipermudahkan & selamat. Ameen.

NONIE AZIZ said...

upsss...Happy Birthday Bro...Moga makin bertambah rezeki ko!!!

Sastri said...

alamak, terlambat ke saya?

happy belated birthday, bro... semoga panjang umur, murah rezeki, bahagia selalu di samping kekasih dan baby tersayang... :)

tasikmerah said...

hepi befday dik dok. :)

kirim salam kekasih ya. moga selamat semuanya.

:)

arsaili said...

Salam bro..dah lahir lom baby..check my lastest entry

artsoul said...

congratulation nak dpt cahaya mata yang cute...

Oasis said...

kadang2 risau gak bler usia semakin meningkat...walau hanya skadar angka. Happy bday & salam pkenalan

Masy said...

happy blated bday bro~ moga bahagia sentiasa :)

LotsOfLove-Pearls said...

Wah..
happy Birthday Kadok..
Happynya dapat kucupan hangat
huhu..
I share birthday with ma sister..
huhu..
Besh..

AUNTIE CT said...

Salam,

Auntie datang membuat kunjungan balas.Rupa2nya hang pun sama macam Arsaili, suka main sembunyi2...tak dapat laa auntie nak tenguk hangpa:) Awat sembunyi...bukan hangpa tak hensem hehehe
Jng. marah auntie bergurau ya?

axim said...

ada apa dengan angka kan..janji enjoy..

:)

Water Lily said...

Selamat hari lahir dan selamat menyambut kedatangan orang baru untuk kamu dan kekasih :)

Faizah said...

selamat hari jadi... to ur wife, selamat push push hehehe

kadok said...

Mrsazi,
Thanks sis…si kekasih selamat melahirkan..alhamdulillah..:)

Khairi,
X dpt adiah? Tp later ko akan dapat hadiah yg besar bukan?..:p

Kaksya,
Thanks kak..adiah tu saya dah dapat..sy akan jaga elok2..lebih2 lagi sama birth date dgn saya..hadiah paling besar dlm hidup saya..:)

Nonie,
Sis..thanks..yep..anak ko dgn aku dan anak aku selang sehari..:p..thanks for the wishes..

Sastri,
Actually..the date is 12..tp sy buat kesilapan teknikel kat c2…huhuhhuu..thanks sis 4 d wishes.

kadok said...

Tm,
Thanks kak..sudah disampaikan…huhuhu

Arsaili,
Thanks bro..ada selit jugak birthday utk saya ye? Thanks again..nampaknye..u share ur birthday with ur dad and I share my birthday with my daughter..alhamdulillah.

Artsoul,
Thanks sis.

Oasis,
Tiada yg perlu dirisaukan bro..ia adalah satu proses..dan dalam proses tu tersimpan banyak makna yg tersurat dan tersirat..salam perkenalan juga buat kamu..:)

Masy,
Thanks sis..hows ur cuti?

kadok said...

Lotsof Love,
Thanks sis..u share ur birthday with ur sis and I share my birthday with my daughter..how it feels? I would say..”awesome”..hehehe..but Alhamdulillah..:)

Auntie CT,
Semunyik2 la best kak..terima kasih kerana menjengah..dtg la selalu..:)

Axim,
Saya setuju dgn kamu..:)

Kaklily,
Terima kasih kak.

Faizah,
Thanks sis…kamu bila pula?..:p

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情