Friday, March 27, 2009

_padan muka aku_

Saya agak kelam kabut hari ini. Agak lewat dari hari-hari yang terdahulu. Masuk tol Elite dan ke highway NKVE. Jalan punya jalan. Jalan punya jalan. Saya rasa kiri kanan saya agak asing. Kenapa ada pulak simpang kiri ke Ipoh dan kanan ke KL ni? Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…salah jalan la wei. Tu lah. Berangan lagi dalam kereta. Kan dah terbabas. Patutnya saya keluar ke kiri tadi untuk ke damansara. Dusss..terasa bodoh sekali. Kalau saya cerita orang kat rumah tu. Pasti dia ketawa berdekah-dekah lagi. Hahahahaha…padan muka aku. haihhh~~~

p.s:
Arissa beransur pulih. Level kuning dia sudah banyak turunnya. Alhamdulillah. hari ini kata puan dokter kena check lagi. dan jika semuanya ok, hari ini hari terakhir dia check untuk kuning. tapi pemantauan perlu dilakukan juga.

21 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

salam jumaat papa kadok..

ntah aper ler yg diangan2kan dlm keta erk..

pasti sang kekasih ketawakan kadok erk..

Tahniah, new baby girl..

Water Lily said...

Ni mesti kes teruja dapat baby nih. seronok jadi ayah la katakan hahaha!

kad0k. said...

lotsoflove,
salam jumaat juga sis...ape yg diangankan?..ntahla..tp sure berangan tu..hahaha

kaklily,
rindu dia la kak..smlm sy x jumpa dia...:(

ez said...

salam..
hehehe..kelako la en kadok...bleh berangan sampai sesat..heheheh..sebenonya sy pon sama suke berangan masa bwk kete plak tu dgr lgu2 best..heheh..tp kira bahaya la kan..
emm..moga baby cepat sembuh..amin..

tasikmerah said...

itu br ank sorg tu.. esok2 kalau dah ank 4, aku syak dh tersesat sampai penang br ko sedar yg ko nk pi ofis. ha ha.


.

kad0k. said...

ez,
tu la..kalau dengo radio mmg xleh nak concentrate la...:p

tm,
kalau dah terbabas smpi penang br nak sedo..tu dah kes berat...terus pekena char kueh tiau kerang aje la terus...hahaha

Masy said...

oleh krn sy agak biasa dgn jln2 yg bro sebut tu, sy bole bygkan btapa jauhnye bro tlepas hehehehe. berangan ingatkan baby ke? ;)

LotsOfLove-Pearls said...

hahaha..
rindu rupernya..
huhu..

even pandang depan..
cam concentrate jer tapi pegi arah lain..
huhu..

penangan rindu..

kad0k. said...

masy,
tau xpe..jauh jugak terbabas tu..terpaksa lalu sprint highway.

LOL,
hehhe..tu nama rindu ehh?

Aku Bukan Bidadari said...

hi hi takpe sesekali terbabas..ada hikmah tuh

~~~ kay ~~~ said...

hahaha.... semua org pernah mengalami perkara itu...

baby masih di wad ker....
semuga dia membesar dgn sihat.

kadok said...

akubukanbidadari,
hikmah dia..jangan berangan semasa memandu..hahaha

kay,
dah kua..sejak isnin lepas..alhamdulillah..dia dah semakin ok..:)

aNIe said...

Kadok...alhamdulillah arissa dah beransur pulih...Orang kata selepas 2 minggu si kecik dah bertambah kuat...nanti kuning tu akan hilang...lebihkan beri minum air masak

Kesian ler orang tu...aper le yang diangan2kan tu sampai terbabas...takkan dah berangan dpt menantu kot....hehehehe

addyaholix said...

ingat siapa bang?
haha!

kadok said...

Kaklady,
Kak..kecik2 bole bg air masak ke? Saya dengo x bole. Betul ke? Menantu..perkataan menantu tu mengingatkan saya kat kekasih saya bila dia dapat tau baby dalam kandungan tu pempuan..ayat dia lebih kurang camni…”bang..okla kan kalau pempuan..cepat kita dapat menantu”..mcm nak pecah perut saya gelak dengar ayat dia..hahahaahha

Addy,
Berangan kan Arissa..:p

NONIE AZIZ said...

ni aku moskel ni...sapa yang putuih urat banyak ni..ko ke kekasih hahahaha

manje said...

Syukur dah kurang kuning baby arrysa...

dah bpe tahun guna jln tu??? mcmane bole tak sedar lak tu jln ke tmpt keje? :p

kadok said...

mr,
kalau nmpk gaya..aku yg putus urzat byk kot...wahaahaha

manje,
jalan tu dah 5-6 bulan lalu..tp xtau nape leh jd mcm tu..berangan la katakan..hahaha

blackpurple @ jowopinter said...

Itulah. Memandu kena fokus beb. Nasib baik belum terlajak sampai ke Ipoh. Hahaha!

Alhamdulillah....

LotsOfLove-Pearls said...

..erra and kekasih kadok dua2 lari tarikhnya tapi nama baby hampir sama..
huhu..
Aleesya vs Arrisa..
hampir samer kan?

full namer kadok mayb dekat2 ngn Emran kots..
huhu..
nama kekasih?
hehe..

kad0k. said...

LOL,
hahaha..sorry dear LOL..we both totally have different name compared to that couple..jauh ikan dari panggang (betul ke pepatah ni?)...hahaha