Monday, April 6, 2009

_Aqiqah_

Majlis : Aqiqah dan Cukur Jambul
Masa : 10.30am (Ahad)
Lokasi : Lot 3046








34 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Baby yang comel..
nak cobet itu pipi, boleh ka?

senyum jer ea..

kad0k. said...

lol,
mai la cubit pipi dia..:p

NONIE AZIZ said...

alahaiiiii..comei nyaaaa...lebat gak rambut Arissa kan Kadok...

Masy said...

cepatnye besau baby ni.. geramnye meh syiom sket pipi montel dia tuhhhh muuahhh~

kad0k. said...

nonie,
rambut dia bole tahan lebat dia..kata kaum kerabat aku..kalau cukur tu..bole ganti dengan sebentuk cincin emas..hahaahah

masy,
alhamdulillah..so far dia x byk meragam kecuali smlm dia penat kot. tu yg dia merengek kol 3-4 pagi..:)

pB said...

tak ajak pun...

hu hu hu

kad0k. said...

pb,
ala kak..saya kelam kabut..lagipon saya xde no contact akak samada email atau hp pon..:(. my bad.

zino said...

alahai comel nya.... teringat kek cucu den hehe

aNIe said...

Alahai...comelnya dia...geram betul akak tengok...

kad0k. said...

zino & kaklady,
:)

ez said...

comelnye..rase nak cium2 aje..heheh

sya said...

Laaa.. kak sya dah terlewat ketapi rupanya. Dah bersalin dah kekasih awak ye?

Tahniah... comelnya Arissa

kadok said...

ez,
:)

kaksya,
dah salin kak..12/3 aritu..:)

Abby ♥ said...

tembam kan, nak cubit2 je pipi tuh, siap senyum dlm tido tuh, cute!! agaknya anak lelaki bila pulak? hehe

kadok said...

abby,
ya ampon abby...kena puasa at least 1.5 yrs...hahahahaha

khairi said...

mak ai comelnye anak ko kadok. besh2.

tasikmerah said...

lawanya anak dara... :)

kadok, cukur bg botak. lepas kamu cukur, rambut dia akan tumbuh dgn sgt lebat dan cantik tau...


.

mylara said...

comelnya anak dia...sweet..secantik nama..eh kita kalau baby girl nak letak qistina ariissa

kadok said...

khairi,
ko pon akan dapat jugak x lama lagi kan? huhuhu. musti berderbar2..hahaha

tm,
iye ke tm? tp sian dia..dah la pempuan..botak lak tu..uwaaaa

kadok said...

mylara,
lawa nama tu. letak la nnti..:)

afdni said...

td maser lunch bob cter psl majlis aqiqah Arissa..upload la more pics..nway she's cuteeee..

addyaholix said...

ni yang buat tak sabar nak kahwin ni. haha!

cepatnya arissa besar.

nota:ya bonjour juga ucap selamat.

ladylikeme said...

alahai comelnyer...

bleh booking utk anak i tak..

huhuhuhu

~~~ kay ~~~ said...

comey nyer... your little girl.
take very gud care yer!

kadok said...

afdni,
gambo2 lain segan la nak letak..hehehe

addy,
haaaa..cepat le kawin..:p

kadok said...

ladylikeme,
:p

kay,
thanks sis..how are u?

Si Kachak Suparjo said...

wow! Bakal awek aku.

ha ha ha.

addyaholix said...

nak kahwin boleh bang. tapi mana nak cari gadisnya?

kadok said...

kachak,
:p

addy,
ada la nnti tu bro..muda la..jgn tergesa2...hahaha

~~~ kay ~~~ said...

fine, thanks.
fizikal belum sembuh sepenuhnya
atleast four to six weeks
tapi nih kekuatan mental & spiritual ...hehehe

manje said...

cute n comel...

IBU said...

Salam,

bloghopped from Arsaili.

Is this your baby? Cute nyer ya amat. Alhamdulillah....

p/s x tahan nak gelak baca your previous entry re geram kat kucing melepas kat rumput baru tu. Awat tak spare a small corner yg boleh depa mengais2? awak ni pun.....

kadok said...

Kay,
U kena rest banyak2..biar betul2 pulih..:)

Manje,
Thanks

Ibu,
Wslm ibu. Terima kasih atas kunjungan. 
Pasal kucing tu ibu, sebenarnya kucing tu orang punya. I dunno who’s the owner. Tu yang marah2 dan geram tu. Kalau kucing sendiri saya tak bising sebab sendiri cari pasal kan. hahahaha

blackpurple @ jowopinter said...

Alah..alah...comelnya....!