Thursday, September 17, 2009

_selamat hari raya aidilfitri_

Sebulan hampir berlalu, di kesempatan ini, saya (Zainal Abidin), Cik Puan Siti Nurul Aisyah dan Arissa Adani ingin mengucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri, Maaf Zahir dan Batin. Bagi yang memandu, memandu dengan penuh berhati-hati. Ingat orang yang tersayang ok..:)

Kami akan pulang ke kampung esok (jumaat). Insya-allah. Persiapan untuk berhari raya more to si kenit sorang ni. dari ke sebesar-besar barang dan sampailah ke sekecil-kecil barang. keterujaan tu kami tidak dapat gambarkan dengan kata-kata. Pertama kali beraya bersama orang baru. permata hati kami. Arissa Adani.

She has a mild fever (only at nite) since 4 weeks back. Sudah merata kami pergi. Dari klinik biasa sehinggalah ke Klinik pakar. Blood after blood. keputusan alhamdulillah tiada apa-apa sehingga dokter di Klinik pakar tu kata, "For me, she is fine. Healthy and kalau dia demam sure dia sudah FLAT kalau demam for almost 4 weeks. but she looks good and active".

Kata-kata pediatric tu sedikit melegakan. tapi sebagai ibu dan bapa, tentunya kami risau. walaupun dia tidak merengek atau meragam, surely there is some explaination for that. Betul tak? Apa-apa pon, kami tetap percaya, insya-allah, she will be fine. mungkin budak-budak kecil memang sebegitu..bermacam-macam kerenah...:)

Eid Mubarak...:)

17 comments:

Khairi said...

InsyaAllah takde pape tu... berapa persalinan baju raya arissa raya pertama nanti kadok? hehe

kad0k. said...

insya-allah xde pape kot..amin..she has 1 baju kurung dan 7 baju yang lain...hahaha

LotsOfLove-Pearls said...

Salam Bro,
Salam Aidilfitri daripada Sis..

Moga si comel cepat sembuh ok..

Selamat balik kg.

Khairi said...

7? fuh...

1 persalinan satu poto, tepek sini pas raya nanti. wait 4 that.

afdni said...

salam lebaran for u n family yer..especially tuk arissa..

p/s : sometimes bler baby lepas menyusu suhu badan akan bertambah sedikit..tp kalo bler mlm jek happen pening gak nk pk..hopefully everything goes well to her..

tasikmerah said...

selamat hari raya dok. maaf zahir batin. muah sikit kat arissa tu.. :)


.

zafi said...

Selamat hari raya
maaf zahir batin
take care

MatBURN said...

selamat hari raya encik kadok sekeluarga

:)

Qaseh said...

selamat hari raya

Masy said...

slmt ari raya bro.. seronoklah beraya bertiga thn ni.. jgn lupe, thn dpn kata nk tambah lg haahahah

tasikmerah said...

sudah2 la beraya tu... dh nk depavali dh nih.... he he.

:P

NBK466 said...

Salam Aidilfitri 2 you & family bro...

addyaholix said...

beraya lagi ke bang? dah nak masuk deepavali dah ni. kaler apa pulak untuk richa? =)

kadok said...

LOL,
Hi sis…lama x jengok blog u..lately kena penyakit mls la..haihh

Khairi,
Kalau aku rajin la bro..tp aku ada letak dalam FB..sila tengok disana.hehehe

Afdni,
Dah jumpa dokter..and we made assumption yg tu adalah normal sebab semua blood screen dgn air kencing tunjuk normal. So nothing to worry. Insya-allah

kadok said...

TM,
Selamat hari raya sis..:)

Zafi,
Selamathari raya bro.:)

Matburn,
Selamat hari raya bro..:)

kadok said...

Qaseh,
Selamat hari raya..:)

Masy,
Tahun depan nak tambah? Doakan ye..:p

TM,
Aku malas tahap gila gaban nak update..adehhh…hahahaha

kadok said...

NBK,
Salam Aidilfitri bro..:)

Addy,
x raya dah Cuma mls tahap gaban aje..hahahaha